DA / EN

Rådgivning

Icon

Rådgivning

Sebastian Nybos særlige kompetence inden for forandringsprocesser (Transformationspsykologi) gør, at han er det naturlige valg når en organisation gennemløber en "Turn Around" proces. I den forbindelse har han udviklet en lang række unikke metoder og værktøjer til at sikre den optimale  lønsomhed i forandringsprocesserne.

Ofte samarbejdes der med en række andre konsulentvirksomheder med hver deres særlige kompetence - men du vil som kunde opleve, at det er Sebastian, der koordinerer aktiviteterne i en gameplan.

Forduden rådgivning indenfor forandringsprocesser, tilbyder Sebastian Nybo forskellige former for virksomhedsrådgivning. Nedenunder kan du se nogle eksempler fra hans omfattende program. Kontakt os og få mere at vide om disse tilbud eller om rådgivning i øvrigt.

Transformationsflow-energi

Download diagram
483 kb

Private sessions

Rekognosceringssamtale – session 1

Formålet med denne session er at få skabt et nuanceret overblik. Jeg har udviklet en metode, hvor vi fokuserer på alle 4 elementer; de fysiske, de mentale, de følelsesmæssige og de værdibaserede - som alle skal fungere individuelt og samtidig interagere optimalt med hinanden. Det nytter ikke kun at ændre kosten, hvis man bliver mobbet på sit job. Det nytter heller ikke at lære at sige fra til følelsesmæssige kapringer, hvis man kun spiser junkfood. Der skal være en grad af balance i de fire elementer, for når vi lever i overensstemmelse med vores grundværdier, er der større sandsynlighed for, at vores krop og sind/sjæl også vil være i balance. Målet med denne session, er at få identificeret årsag-/virkningsammenhæng – og der ud fra generere en handleplan.

Jeg har et stort netværk, så hvis det viser sig, at det element du har brug for at arbejde med ligger uden for min fagkompetence, guider jeg dig naturligvis til den rette kompetence.

For at sikre dig den optimale sparring kan du også vælge at udfylde en IdentityBluePrint inden samtalen (online-baseret). Denne profil afdækker dine top talenter og dine grundegenskaber og den give derfor et kompetent og effektiv udgangpunkt for en rekognosceringssamtale.

1 1/2 time dialog - inklusiv IBP - pris kr. 15.000 -

Udvidet afdækning pris kr. 22.000

 

Efterfølgende

Jeg har udarbejdet en procesform, hvor man via 4-8 sessioner holder fokus på de ting, man selv direkte har indflydelse på. Det vigtige er ikke kun at få løst det akutte issue men at opnå læring: ”Det er vigtigere at lære at fiske end bare at få en fisk.” Via disse sessioner lærer du at anvende dine ressourcer og talenter på en optimal måde.

1,5 time - pris kr. 6.800,-

 

 Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked