DA / EN

Personlig power

Icon

PERSONLIG POWER

De uudnyttede ressourcer - find din personlige power!

Grundstenen i seminaret er de uudnyttede ressourcer, vi alle har. Personlig power er et seminar, der går tæt på - tæt på dig og dine personlige ressourcer. Seminaret er bygget op om 5 trin, som hver især rummer en lang række idéer, metoder og teknikker til at frigøre dine ressourcer og få mere power.

Det starter med dig selv! Hvordan opfatter du dig selv, og hvordan opfatter omverdenen dig? Ofte er vi ikke bevidste om alle de signaler, vi sender. På seminaret bliver du bevidst om din egen udstråling og får værktøjer til at styrke din gennemslagskraft over for omverdenen.

Hvorfor er nogle sortseere, mens andre vågner med et smil på læben? Vores kort over verden er forskellige, og vi har forskellige indstillinger til livet. Du får metoder og inspiration til at se dig selv og dine omgivelser fra nye vinkler. Vi garanterer dig, at det bliver både underholdende, opsigtsvækkende og ikke mindst tankevækkende.

Kender du de folk, der fylder hele rummet, når de træder ind? Nogle mennesker udstråler en stærk personlig power og har tilsyneladende uanede mængder af energi. Det handler om at overvinde barrierer og mentale blokeringer - både dine egne og andres! Når først du er kommet igennem denne svære fase, kan du for alvor skabe plads til dit uudnyttede potentiale og din personlige power.

Enhver forandring starter hos dig selv og kræver ændring af adfærd og vaner. På seminaret får du idéer til en række nye, konstruktive vaner. Du får også indsigt i, hvordan du kan vende den stress, vi alle oplever med jævne mellemrum, fra at være en destruktiv fjende til en positiv og energigivende drivkraft.

Hvad får folk til at gå på glødende kul eller knuste glasskår? Det handler om at turde. Børn har en misundelsesværdig evne til gang på gang at turde kaste sig ud i nye udfordringer. Også selv om det ikke lykkes første gang. Prøver du også igen? Personlig power handler om at turde - igen og igen. Det er dit liv. Brug det med omtanke - og brug det fuldt ud!

Opskriften på det lykkelige liv

findes ikke! Men du lærer dig selv bedre at kende, du får et tiltrængt vitamintilskud, der giver dig det nødvendige overskud til at få mere fra hånden på kortere tid og dermed skabe bedre sammenhæng mellem job og fritid. Du får også værktøjer til at blive en topyder og skabe toppræstationer i dit liv. Og sidst men ikke mindst - du får en personlig handlingsplan, så du kan fortsætte med at udvikle din personlige power.

Der er ingen facitlister, men vi garanterer, at dit udbytte af seminaret vil være mere energi og personlig power - hvis du tør!


Dagens program

De 5 trin

I. Selvopfattelse
Selvopfattelse - hvor realistisk er dit billede af dig selv?
Hvordan opfatter omverden dig?
Joharis Vindue - se nye sider af dig selv

II. Værdier
Værdisæt
Om forskellige indstillinger til livet
Afklaring af værdier - på fagligt og personligt niveau
Få nye kort over verden

III. Overvindelse af barrierer
Mentale blokeringer
Hvem skaber barriererne? Egne blokeringer og andres
Metoder til at identificere årsager til barriererne
Hvad gør de bedste bedst?

IV. Ny adfærd og nye vaner
Det starter hos dig selv du har altid et valg!
Fra destruktive mønstre til løsningsorienteret adfærd
Sådan skaber du nye og konstruktive vaner
Frigør din kreativitet og skab tid til dit uudnyttede potentiale
Stress som positiv drivkraft

V. Tør du?
Om at sætte mål for dig selv
Dit personlige beredskab
Tag skridtet fuldt ud øvelse gør mester!

Din personlige handlingsplan!
- Sådan kommer du i gang - og videre
- Få en trin-for-trin handlingsplan


Lidt om underviseren
Sebastian Nybo er erhvervspsykologisk rådgiver og stiftede i 1991 SEB Erhvervspsykologisk Rådgivningscenter, der tilbyder træning og rådgivning til en lang række danske og udenlandske virksomheder. Sebastian Nybo er i dag adm. direktør for SEB-Gruppen A/S. Han har bred erfaring som foredragsholder og underviser inden for et bredt spektrum af redskaber, der alle bygger på viden om mennesker og den samtid, vi lever i.

Sebastians undervisningsstil kan bedst beskrives som evnen til at formidle svært tilgængeligt stof på en konkret og brugbar måde. Karismatisk, levende, inspirerende, handlekraftig og dynamisk er også ord, der betegner Sebastians undervisningsstil.

Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked