DA / EN

Foredragsholder

Icon

Sebastian Nybo - en foredragsholder i særklasse

Sebastian Nybo er en foredragsholder der gør en forskel. Med en viden og dedikation der efterlader publikum med fornyet indsigt og masse af vitalitet. Som foredragsholder er Sebastian både nærværende og inspirerende, og med mere end 25 års erfaring er han så afgjort i særklasse. Skal jeres virksomhed inspireres af en foredragsholder, der gør en forskel?”
Se udtalelser
.

De siger det alle sammen

”Google siger det... Lego siger det... Finansforbundet siger det... SKAT siger det... og en masse andre siger det: Sebastian Nybo er en foredragsholder i særklasse.

Foredragsholder Sebastian Nybo er en anerkendt underviser, debattør og forfatter med international erfaring og netværk. Derudover er Sebastian Nybo erhvervspsykologisk rådgiver og grundlægger af SEB Gruppen A/S. Han er en prisbelønnet foredragsholder, som formår at sætte både en praktisk og helhedsorienteret vinkel på det stof, han formidler. Hans brud med vanetænkning er gerne både indsigtsskabende og provokerende.
Se udtalelser

Kontakt os
Ring på 33 11 44 22 eller klik på Hør mere for at få mere information.

Hør mere

Hvorfor bliver jeg ved?

Jeg bliver ofte spurgt om hvordan jeg - år efter år - kan blive ved med at undervise tusindvis af mennesker - og stadig være lige engageret. Og svaret er meget enkelt - jeg gør præcist dét, jeg er bygget til.

Mange af Jer kender mig som en energisk oplægsholder, der glad og gerne giver mit besyv med på masser af konferencer, kurser og seminar - men der er ikke mange, der kender den "hemmelige" opskrift på hvordan jeg har kunnet bevare mit energiniveau så højt, at jeg kan toppræstere igen og igen og igen.

Hemmeligheden er SÅ enkel at den næsten er larmende - nemlig stilhed. I mit job - som i SÅ mange andres er man PÅ hele tiden - på mail, på mobilen og på FB eller LinkedIn. Vi indgår masser af relationer og skal forholde os til mega meget hverdag. Vi kommunikerer i et væk ....og særligt som leder og oplægsholdere er der aldrig bare stille. I min dagligdag lever jeg af at tale og tale - hvilket de fleste nok godt ved - og jeg er vild med det. Men jeg har gennem de sidst 25 år lært at det er en forudsætning for, at jeg kan High Performe, at jeg også gør det stik modsatte. At skifte fra at UDTRYKKE til at INDTRYKKE.

Jeg fandt mit helle på Kreta og her har jeg restitueret hvert år siden. Det er denne mulighed for at skifte fra at GØRE til at VÆRE jeg nu inviterer dig med på. Så hvis du også har brug for at komme AF for at kunne være endnu mere PÅ.....så læs min nye brochure. Send den gerne til dem du kender, der også kunne have brug for at være stille.

Det vigtige er ikke hvad du laver - bare det giver mening for dig at bruge dit talent og liv på netop det. Kom med

Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked