DA / EN

Visionsudvikling

Icon

Visionsudvikling

- wisdom in action 

Evnen til at kunne udvikle en vision, der kan bære virksomhedens forretningsgrundlag til fornyet vækst, kræver forsynethed.

Visdom er at erkende de sande årsager til tingenes tilstand og forstå de virkelige virkninger af de handlinger, vi gør i dag. Det kræver en dyb forståelse for de faktiske sammenhænge, de ressourcemæssige forudsætninger samt de organisatoriske muligheder, der skal være til stede, for at en vision skal kunne omsættes til den faktiske virkelighed. Alt for ofte er visionsprocesser præget af løsrevet drømmebilleder, der aldrig vil kunne realiseres - og er ofte udført mere af pligt end af forståelse for den enorme kraft, som ligger indvævet i den ægte vision. På næsten magisk vis finder den virkelige vision helt naturligt rodfæste i den kultur, der skal give næring til den. Derfra er der ikke langt til at udvikle de strategier, der skal til for at guide kulturen ind i de egentlige handlinger, der skaber den daglige dynamik, der virkelig gør visionen. Hver medarbejder skal vide, hvad vedkommende skal gøre i daglig fysisk adfærd for at være en del af den strategi, der løfter kulturen frem til visionens virkeliggørelse.

Målgruppe for foredraget er

Overordnet personale, direktionsniveau, der organisatorisk har ansvaret for at genere og implementere virksomhedens visionsgrundlag.

Varighed - 50 minutter.

Kontakt os
Ring på 33 11 44 22 eller klik på Hør mere for at få mere information om dette foredrag.

Hør mere

Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked