DA / EN

Vejen til det globale marked

Icon

Vejen til det globale marked

Danmark går glip af millionordrer på grund af manglende forståelse for andre kulturer. Ikke fordi danskere ikke kan handle ordrer hjem ude i verden, men fordi der i Danmark hersker en udbredt opfattelse af, at integration på arbejdsmarkedet er et idealistisk foretagende. For at få en positiv rolle på det globale marked må virksomheden selv åbne sig mod det globale, hvilket man blandt andet gør ved at ansætte kvalificerede medarbejdere med anden etnisk baggrund end dansk. En flerkulturel medarbejdergruppe er desuden mere tiltrækkende for udenlandske medarbejdere - fordi en flerkulturel medarbejdergruppe har tilsammen flere kompetencer og arbejdsmiljøet er mindre indforstået.

I Danmark er det i stort omfang lykkedes at gøre det til et problem, at medarbejdere har erfaringer fra flere kulturer. Det har fået selvforstærkende konsekvenser. I foredraget præsenterer vi en række værktøjer til at bevidstgøre den enkelte om sine forestillinger om sig selv og andre i kulturmødet.

Målgruppe for foredraget er

Organisationer, der ønsker at forstå og operationalisere de nye muligheder for vækst som det globale marked åbner op for.

Varighed - 50 minutter.

Kontakt os
Ring på 33 11 44 22 eller klik på Hør mere for at få mere information om dette foredrag.

Hør mere

Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked