DA / EN

Kulturbaseret ledelse

Icon

Kulturbaseret ledelse

Som leder må du konstant være i bevægelse for at være obs på alt det der foregår. Og det gælder både eksternt i forhold til kunderne som internt i forhold til den øvrige organisation. Derfor bliver mange leder nød til at lade deres medarbejdere og teams være alene en stor del af tiden. Og når du ikke er der så der det kulturen der leder. Det gamle ordsprog “Når katten er ude danser musene på bordet” gælder også for mange medarbejdere. Når lederen ikke er der falder performance og dedikationen hos en stor del af medarbejderne - som ubevidst bare sænker tempoet når lederen ikke er synlig. Et sådan tab af lønsomhed kan undgås ved at skabe en kultur hvor det fælles formål og en ambitiøs målsætning er indlejret i den kollektive kultur.

Kultur er det kollektive sæt af værdier der guider medarbejderens adfærd, valg og holdninger - og det er dit ansvar at sikre at kulturen understøtter visionen. Når først medarbejderne har accepteret det fælles ansvar ændres kulturen indefra.

De centrale emner på dette oplæg er:

  • Fra pletvis ledelse til kulturbaseret nærvær
  • Det kollektive ansvar - hvordan gøres det i praksis
  • Organisationsudvikling - sådan bredes
  • kulturværdierne ud til alle
  • Kultur er som et stykke vådt sæbe - så lad være med at klemme

Der er ikke noget der tyder på at du som leder vil få mere tid til at være sammen med dine medarbejder eller teams i fremtiden. Derfor bliver kulturforvaltning et centralt element i dit fremtidige lederskab. Det handler om at skabe et fællesskab hvor alle naturligt tager ansvar - ikke bare for egne opgaver - men også for afdelingen eller teamet.

Varighed - 50 minutter

Kontakt os
Ring på 33 11 44 22 eller klik på Hør mere for at få mere information om dette foredrag.

Hør mere

73 kb
Kulturbaseret ledelse
Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked