DA / EN

Foredrag

Icon

Foredrag

Alle foredragene i Sebastian Nybos portefølje tilpasses selvfølgelig jeres organisation og situation, så I altid er sikret det optimale udbytte ved hvert foredrag.

Så book en foredragsholder, der er kendt for sin ligefremme facon, evne til at gøre det komplekse enkelt ved hjælp af humor og billedsprog samt sit intense nærvær. For når Sebastian Nybo har "været på", kan tingenes tilstand IKKE være det samme... han gør en forskel.

Alle Sebastian Nybos foredrag kan vinkles, så de målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.

Det eneste vi i vores dage kan være sikre på, er forandringerne. På mange arbejdspladser kan det hæsblæsende tempo, opleves som om, det er ved at tage pippet fra én. På dette foredrag om forandringsledelse og forandringer i organisationer får I en dybere forståelse, for det at håndtere de konflikter, der ofte opstår i forbindelse med forandringer.
Det er ikke det du siger - det er måden, du siger det på! Så er det tid at tage ulden ud af munden og sørge for at modtageren forstår det du siger, sådan som du siger det. Dette foredrag om kommunikation giver, på en sjov og underfundig måde, deltagerne nye indsigter i og ressourcer til at opnå optimal kommunikation.

Få indsigt i de mekanismer, der gør dit team High Performanced.

På oplægget får du de alle de værktøjer der skal til for at skabe øget medejerskab, bedre trivsel og optimale resultater i High Performance Team - det kan kun gå for langsomt!

Besværlige personer – dem er der nok af! Men hvad gør man ved dem? 
De fleste ved, hvad de ikke skal gøre, når de står overfor besværlige situationer og personer - men at finde de rigtige værktøjer til at tackle begge dele effektivt, kræver indsigt. På dette foredrag om konflikthåndtering får du konkrete værktøjer til at håndtere besværlige personer.
Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked